Avís Legal

D2VISUAL SL (B55248967 amb domicili fiscal a C/Baix 83 17150 Sant Gregori)


AVÍS GENERAL WEB

Aquest avís té com a objecte establir les Condicions que regulen l’accés i l’ús de la pàgina de D2VISUAL. L’accés i ús de la mateixa impliquen la submissió i acceptació de les condicions que es detallen seguidament.

El contingut d’aquesta pàgina podrà ser modificat en qualsevol moment per part del seu titular, sense necessitat de cap comunicació prèvia per part de D2VISUAL.

D2VISUAL no es fa responsable dels continguts als que apuntin els links que es puguin oferir des d’aquesta pàgina i que no es corresponguin a dominis titularitat de la D2VISUAL. Els anunciants, proveïdors i patrocinadors amb els que D2VISUAL pugui establir relacions comercials són els responsables tant del compliment de les lleis com dels continguts del material que difonguin i publiquin mitjançant la pàgina de D2VISUAL.


Propietat intel·lectual i industrial 

Aquesta web i tots els continguts, incloent-hi textos, imatges, àudios, vídeos, dissenys, així com qualsevol altre material susceptible de protecció, són titularitat de D2VISUAL. Tots aquells continguts dels quals D2VISUAL no en sigui la titular, seran inclosos a la pàgina únicament després d’haver obtingut el consentiment corresponent dels seus legítims titulars.

En aquest darrer cas, es reflexarà l’autoria de manera que pugui identificar-se l’origen de la titularitat. Certs materials s’ofereixen sota una llicència Creative Commons. Les condicions de l’esmentada llicència poden variar d’uns materials a uns altres, i les condicions en les que es puguin fer servir per part dels interessats es detallen en cada cas concret.

L’oferiment de certs materials sota les condicions d’aquestes llicències no implicarà en cap cas l’extensió d’aquestes condicions a d’altres.


Responsabilitat sobre contingut i ús

L’usuari es compromet a fer un ús correcte de tots els continguts i serveis de la web i no modificarà ni danyarà, de cap manera, les dades, els programes o els documents de la web, ni hi introduirà cap mena de dispositiu lògic o seqüència de caràcters que pugui afectar el sistema informàtic de la web, inclosos els mitjans de protecció i de seguretat. D2VISUAL no es fa responsable dels possibles danys o perjudicis provocats per interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries o desconnexions d’aquest sistema electrònic.

D2VISUAL es reserva el dret d’efectuar, sense avís previ, els canvis que consideri oportuns a la web, i de suspendre’n temporalment l’accés per introduir-hi millores o per fer-ne el manteniment. L’usuari es compromet a fer un ús adequat dels canals de comunicació de qualsevol mena que D2VISUAL ofereixi en aquesta pàgina, i a no utilitzar-los per incórrer en activitats il·lícites o contràries a la bona fe i a l’ordenament legal. Entre d’altres, però no exclusivament: difondre continguts o propaganda de cap mena, insults, opinions que puguin ser qualificats com a delictes contra l’honor. D2VISUAL eliminarà totes aquelles manifestacions que no respectin l’esmentat en el paràgraf anterior.

Política de privacitat

Privacitat: política de protecció de dades de caràcter personal del web d2visual.cat

D2VISUAL SL (B55248967 amb domicili fiscal a C/Baix 83 17150 Sant Gregori) garanteix el dret a la protecció de les dades personals que es faciliten a través d’aquesta aplicació en el termes establerts per la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garanties digitals i pel Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, implementant les mesures de seguretat necessàries i adequades al tipus de dades personals.

Les dades que es requereixin seran les estrictament necessàries, adequades i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullin i seran sotmeses a un tractament automatitzat.

A cada pàgina que contingui formularis que recullin dades de caràcter personal, s’informarà, de manera expressa, de:

  • l’existència d’un tractament de dades de caràcter personal.
  • la identitat i les dades de contacte del responsable del tractament.
  • les dades de contacte del delegat de protecció de dades.
  • les finalitats del tractament a què es destinen les dades personals i la base jurídica del tractament.
  • les categories de destinataris de les dades personals.
  • el termini durant el qual es conservaran les dades personals.
  • l’existència del dret a sol·licitar al responsable del tractament l’accés a les dades personals relatives a la persona interessada, i la seva rectificació, supressió, oposició o la limitació del seu tractament.
  • el dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control, si la comunicació de dades personals és un requisit legal o contractual.
  • l’existència de decisions automatitzades inclosa l’elaboració de perfils.

En cas que en algun formulari que reculli dades de caràcter personal no s’explicitin aquests drets o la manera d’exercir-los, podeu comunicar-ho a:

d2visualtv@gmail.com

Procedirem el més aviat possible per esmenar-ho i donar resposta a la vostra petició. 

Tanmateix, si voleu exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació del tractament sobre alguna de les vostres dades personals (incloses imatges o gravacions de veu), que poguessin aparèixer en alguna pàgina informativa del web d2visual.cat, que no sigui un formulari, també us podeu adreçar a d2visualtv@gmail.co

 

Política de cookies

El web d2visual.cat utilitza les galetes següents: categories de galetes i finalitat.

Navegar per aquest web amb les galetes activades al navegador comporta de manera imprescindible l’acceptació de l’ús d’aquestes conforme la política present. Si no accepteu l’ús de les galetes, podeu bloquejar-les al navegador.

Què són les galetes

Les galetes són fitxers que es descarreguen al vostre dispositiu en accedir a determinades pàgines web i permeten a la pàgina web, entre d’altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’una persona usuària o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma que què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per reconèixer l’usuari.

Com funcionen i per a què serveixen

Formen part de la majoria de webs. Quan s’accedeix a un web que utilitza galetes, el web fa que el navegador creï al vostre equip (ordinador, tauleta, telèfon, etc.) petits fitxers amb informació necessària per al funcionament del web. Aquests fitxers (que són les galetes pròpiament dites) formen part de la tecnologia necessària per al correcte funcionament del lloc web i no són inherentment perjudicials.

L’historial de navegació i les galetes s’emmagatzemen al vostre equip. Les galetes, de forma similar a l’historial de navegació o a la memòria caché del navegador, són un rastre de la vostra activitat a Internet. Això pot ser important si altres persones poden accedir al vostre equip. En el cas que estigueu utilitzant un equip compartit, es recomana que en acabar esborreu la informació sobre el vostre historial de navegació, caché i galetes. Si no sabeu com fer-ho, consulteu l’apartat d’ajuda del navegador.

Podeu desactivar les galetes, però alguns webs no funcionaran correctament. Si us preocupa la vostra privacitat, podeu desactivar completament l’ús de les galetes a l’apartat de configuració del vostre navegador. En fer-ho, és possible que algunes parts del web no funcionin correctament.

Com restringir, bloquejar i eliminar les galetes

Podeu restringir, bloquejar i eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador:


Recordeu que en cas de bloquejar les galetes és possible que determinats serveis o funcionalitats del web no funcionin correctament.

Contacte

Les dades facilitades a través del present formulari seran tractades per D2VISUAL com a responsable del tractament amb la finalitat d’atendre la seva sol·licitud. No se’n produiran comunicacions ni cessions a tercers i seran conservades durant els terminis necessaris per atendre la seva sol·licitud. Vostè pot exercir-ne els drets d’accés, rectificació o supressió, dirigint-se a d2visualtv@gmail.com. Per a més informació al respecte, pot consultar la nostra política de privacitat.

617 942 123

Adreça Sant Gregori 17150

Email d2visualtv@gmail.com